Gravelbike

Stalen gravelbike op maat

Op zoek naar een unieke en op maat gemaakte gravelbike met een stalen frame? Bij O DDur Frameworks zorgen we ervoor dat elke gravelbike specifiek wordt gebouwd voor de man of vrouw die ermee gaat rijden. Onze focus ligt op het afstemmen van de fiets op jouw wensen, voorkeuren en fietsdoelen.

Op maat

Onze gravelbikes worden niet zomaar standaard geproduceerd. Voordat we aan de slag gaan, houden we eerst een gesprek en een bike fit met jou op en naast je bestaande fiets. Hieruit halen we belangrijke informatie over je lichaamsverhoudingen en persoonlijke voorkeuren. Op basis hiervan tekenen we een geometrie en stalen frame op maat uit, zodat de fiets perfect bij jou past.

Bij O DDur Frameworks heb je volledige vrijheid in het samenstellen van je gravelbike. Je kunt zelf kiezen welke groepset, wielen, banden, stuur, stuurlint, stuurpen, zadel, zadelpen, pedalen, bidonhouders, … je wilt hebben. We bespreken samen jouw voorkeuren, fietsdoelen en budget om tot de ideale afmontage te komen.

Maar daar houdt het niet op! Ook het design, kleur, belettering en details van het lakwerk zijn volledig naar eigen wens te kiezen. Het lakwerk speelt namelijk een grote rol in de uitstraling van je fiets. Met onze custom gravelbikes streven we ernaar om samen met jou je doelen te bereiken en te dromen van meer.

Columbus

Om ervoor te zorgen dat jouw stalen frame van topkwaliteit is, maken we gebruik van Columbus stalen buizen. Columbus heeft een jarenlange ervaring in het produceren van stalen buizen voor diverse toepassingen, waaronder fietsen. Hun buizen worden constant doorontwikkeld en uitgebreid om moderne fietsframes uit stalen buizen mogelijk te maken.

Dus als je op zoek bent naar een gravelbike die volledig is afgestemd op jouw lichaamsverhoudingen, wensen en voorkeuren, dan ben je bij O DDur Frameworks aan het juiste adres. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor het bouwen van jouw eigen op maat gemaakte stalen gravelbike.

Contact: builder@oddur-frameworks.com