Road

Stalen koersfiets op maat

Ben je op zoek naar een koersfiets of racefiets die perfect bij jou past? Bij O DDur Frameworks bieden we op maat gebouwde fietsen aan met frames van hoogwaardig staal. Elke fiets wordt specifiek ontworpen voor de man of vrouw die ermee zal rijden, na een uitgebreid gesprek en bike fit op en naast je bestaande fiets.

Op maat

Een groot voordeel van een op maat gemaakte fiets is dat je niet alleen de onderdelen en het uiterlijk kunt bepalen. Maar ook de geometrie en maatvoering van je stalen frame worden aan jouw aangepast. Of je nu groot, klein, man of vrouw bent, jouw fiets zal perfect passen bij jouw lichaam en behoeften. Elke O DDur koersfiets of racefiets is uniek en volledig afgestemd op zijn berijder.

De afmontage van je koersfiets of racefiets, zoals de groepset, wielen, banden, stuur, stuurlint, stuurpen, zadel, zadelpen, pedalen, bidonhouders, … kunnen vrij gekozen worden. Deze worden gekozen op basis van jouw voorkeuren, fietsdoelen en budget. Zelfs het design, de kleur, belettering en details van het lakwerk zijn volledig naar jouw wens aan te passen. Zo creĆ«ren we samen de fiets van jouw dromen.

Columbus staal

Voor het bouwen van jouw stalen koersfiets, racefiets of frame maken we gebruik van Columbus stalen buizen. Columbus heeft een jarenlange ervaring in het produceren van stalen buizen voor diverse toepassingen, waaronder ook fietsen. De samenstellingen, types en vormen van hun buizen blijven constant verder ontwikkeld worden om te voldoen aan de eisen voor moderne sportieve fietsen. Naast stalen frame buizen produceert Columbus ook andere fietsonderdelen zoals vorken, balhoofden en recent ook stuur, stuurpennen, … Op die manier zorgen zij er mee voor dat onze fietsen met een stalen frame helemaal meegaan met de moderne ontwikkelingen in de fietswereld.

 

Wil je een op maat gebouwde koersfiets of racefiets op maat kopen? Bij O DDur Frameworks ben je aan het juiste adres! Onze mogelijkheden, kennis en passie voor fietsen zorgen ervoor dat we jou kunnen helpen om je doelen te bereiken en meer uit je fietstochten te halen.

Contact: builder@oddur-frameworks.com