Bikes built

Elke stalen koersfiets op maat gemaakt door O Ddur Frameworks krijgt een uniek nummer en een vermelding op deze pagina.

Nr I 

Het allereerste O DDur frame waarin de basis van het leerproces zit verwerkt, of andersom: de basis van het leerproces met deze fiets als eindresultaat. Een compact en direct sturend frame met oversized buizen en mijn eigenste stalen koersfiets op maat gemaakt.

NR-I-.1-min

Afbeelding 1 van 12

 

 

Nr II

Veerle haar fiets. Ronde buizen, schijfremmen en hemels blauw.

NR-II.-1

Afbeelding 1 van 15

 

 

Nr III

Een racefiets voor Josse (9 jaar) op kinderformaat met 26’ wielen. 

NR-III.-1

Afbeelding 1 van 15

 

 

Nr IV 

De allereerste gravelbike die hier uit de jig kwam. Een memorabel moment waar heel wat wikken en wegen aan vooraf ging, een gravelbike kan namelijk vele gezichten hebben. Deze heeft een middel lange wielbasis en lage BB-drop voor het comfort en vrij direct stuurgedrag, om zo wendbaar mogelijk te zijn op technische stukken. De vork is van staal, alle vrijheid om de geometrie te beïnvloeden en een coole look. 

1

Afbeelding 1 van 13

 

 

Nr V 

Het vijfde frame dat ik bouwde en voor altijd het eerste voor een klant en goede vriend ‘Steven’. Geometrie grotendeels overgenomen van zijn vorige fiets met een rustig en stabiel stuurgedrag. Diep donkerblauw met koper detaillering en het nagelnieuwe Classified schakel systeem! 

1.1

Afbeelding 1 van 13

 

 

Nr VI 

Een 2de gravel frame om een lange wielbasis uit te testen tov de middel lange van NR IV. Meer over de rij ervaring na een periode van gewoon rijden!  

1

Afbeelding 1 van 6

 

 

Nr VII 

Erwin vroeg een rauw stalen gravel frame met enkele specifiek maatvoering en geometrie wensen op basis van de vele fietsen waar hij tot nu toe had mee gereden. Lakwerk en af montage voorziet hij zelf met zijn eigen bedrijf Gravelbike.be. Daar is dit specifieke frame ook te koop voor zijn klanten! 

1

Afbeelding 1 van 10